Cine sunt eu?

Cine sunt eu? Asta e-ntrebarea, dar nu sunt prea sigură de raspuns. Sunt o alta pată de culoare adăugată lumii ăsteia monotone sau vesele, poate o pata de lumină sau poate un început de gaură neagră…nu știu. Sunt un om, un copil, o adolescentă, un suflet în care se adună zilnic atâtea sentimente și gânduri, speranțe, vise, secrete… Am 17 ani și aș vrea să rămân mereu la această vârstă privilegiată.

Iubesc diminețile calde de vară, atunci când soarele e atât de dulce și razele lui sunt  însuflețite…iubesc marea rece, în zori, cand adie ușor briza. Iubesc nopțile ploioase dar și pe cele toride, îmi place să alerg și să țip, pe nisipul fierbinte sau în mijlocul orașului ,să ascult muzică pe stradă, să mă învârt și să bat din palme de față cu toți. Iubesc să cant la chitară și pian, din voce. Iubesc tușul de ochi deși nu mă machiez aproape niciodată. Îmi iubesc ochii negrii, pentru că sunt negrii, și nu căprui. Iubesc zâmbetul băiatului pe care l-am iubit , iubesc gropițele și părul lui, ochii lui frumoşi și misterul care îl învăluie mereu. Iubesc muzica, apusurile,ploaia, zăpada pufoasă, din prima zi de iarnă oficială, prosteala cu prietenele și amintirile dintr-o excursie la munte din iarna asta. Imi iubesc ursulețul de pluş, iubesc mâinile lui pe talia mea, iubesc talia mea ,pentru că am doar 46 de kilograme .Iubesc băieții înalți și blonzi și ochii ăia în care zâmbește marea. Iubesc palmierii, pentru că mereu am avut o slăbiciune pentru acest soi de copaci, iubesc ciocolata caldă, căci nu beau cafea. Iubesc budinca și înghețata, și cireșele sunt favoritele mele. Iubesc să fiu gâdilită și alintată, luată pe sus și învârtită, întoarsă pe toate părțile pentru că sunt o fire pe cât de copilăroasă, pe atât de matură.  Iubesc călătoriile cu trenul, noaptea sau ziua, iubesc drumețiile, scăldatul în râu sau bălăceala în mare, iubesc cerul sângeriu din amurg dar și norii pufoși cu diferite forme…Iubesc covorul din frunze ce se așterne toamna, iubesc fulgii argintii, iubesc cărăbușii de mai pe care îi poți vedea doar la țară, primăvara, și iubesc valurile unduitoare ale mării… Offf , sunt așa de multe lucruri pe care le iubesc…Tu? Tu ce iubești?

9 gânduri despre „Cine sunt eu?

  1. Vârsta e doar un număr ,contează cum te simți tu și cum vrei tu sa ramai . Poți fi același copil ce iubește aceleași lucruri și mai tarziu ,în anii ce trec . Contează sa nu uiți cine ești și ce îți place. Succes

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s