Vechiul/noul an

Pe vremuri, oamenii nu măsurau timpul şi nu priveau spre ceas mai ceva ca spre răsăritul soarelui. Nu serbau cu tam-tam intrarea într-un an care va fi” mult mai bun şi glorios” şi nu făceau promisiuni sau planuri pe care nu erau dispuşi să le ducă la împlinire.

În fond…toată chestia cu „anul nou”, „noua eu/noul tu, voi, noi, etc, etc” e doar o pierdere de timp…dacă tot e vorba despre asta.

Eu una, nu consider că noaptea de Revelion m-a schimbat în vre-un fel… Nu ne transformăm în balauri sau prințese peste noapte.

Sunt aceeaşi nebună care sfidează reguli, aceeaşi petrecăreață înrăită, aceeaşi fată care visează cu ochii deschişi şi plănuieşte să scrie un roman de dragoste ( dacă nu deja prefața e de mult povestită cu prietena cea mai bună la telefon )…

Am aceleaşi preferințe şi gusturi proaste la baieți. Mănânc la fel de mult şi nu reuşesc să mă îngraş, sunt la fel de dependentă de telefon şi încă nu mi-a pierit pofta de scris articole.

Sunt eu….aceeaşi în 2016.

La mulți ani!

13 gânduri despre „Vechiul/noul an

 1. Citez pe cineva acum: Sunt aceeaşi nebună care sfidează reguli, aceeaşi petrecăreață înrăită, aceeaşi fată care visează cu ochii deschişi şi plănuieşte să scrie un roman de dragoste ( dacă nu deja prefața e de mult povestită cu prietena cea mai bună la telefon )

  Apreciat de 1 persoană

   1. Stiu ca sunt tanara insa ma refer la vremurile cand scriam zilnic, din necesitate, cu pofta, simteam nevoia sa imi exprim gandurile. Am ajuns sa uit acea necesitate, sa o ingrop. Dar cred ca acum iese iar la suprafata😍

    Apreciază

   2. Intampin o problema pe blogul tau. Nu gasesc arhiva. Am citit totul, de la ultimul spre primul, apoi de la primul spre cel care facea drum spre mijloc. Acum, fara arhivele ascunse, ma simt lasat in fata unei porti fara cheie. Stiu ca ascunzi pagini dupa usa, dar fara cheie…

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s