Eu pot să te uit

Ai să mă uiți și apoi ai să mă scrii cu cerneală neagră pe cel mai de preț carnețel al tău. Ai să mă cauți pe străzi și alei înguste, prin parcuri și grădini, în suflete înghețate și în minți înguste. Ai să mă zărești în muzică, dar când vei descoperi că nu sunt eu, vei rupe firele ce te leagă de ea și vei lovi chitara, vei fugi de-acolo și vei încerca să trântești jurnalul și-mi uiți privirea. Însă n-ai să poți. Ai să încerci și ai să cazi, dar dragul meu, stelele cele mai strălucitoare se află cel mai departe, nu poți ținti spre ele când le-ai pierdut calea. 
N-ai să mă găsești…așa că nu mă căuta în trenuri, nu-ți înneca suferința în băutură… Tu nu ești așa, tu nu știi să cauți sau să alegi. Tu nu știi să fugi de lume și habar n-ai să te ascunzi. Aleargă. Nu te împiedica. Știi ce? Ești slab, nu încerci îndeajuns de mult… Sau eu sunt de vină? Ce ți-am făcut?! Eu nu te-am silit să renunți și nici nu ți-am furat mințile în zorile de primăvară.
Tu m-ai ales, de ce nu te chinui mai mult să mă pierzi? Uită-mă, piază rea,nu mă mai bântui! Ascunde-te, ochi frumoși, pleacă și lasă-mă…eu pot.. Eu pot să te uit.

2 gânduri despre „Eu pot să te uit

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s