Gânduri de o săptămână

Mereu am fost geloasa pe ei, pe toți aceia care se țineau de mâini și iși legau sufletele pentru ani de zile, trecând împreună prin tot. Din totdeauna mi-am jurat că dacă-l voi găsi nu-l voi mai lăsa să plece…și totuși am făcut-o. Am făcut multe lucruri nu tocmai minunate. Karma mă pândește de ceva vreme, iar acum, mai mult ca oricând, îmi aplică o corecție care sare peste limite și mă-nvață să-ndur. 
De ce mă vor toți, iar el nu? De ce sunt grămadă pe mine și vor să mă invadeze, de ce vor să mă-ncălzească?…de ce acceptă rolul de pansament? Rănile nu se vindecă cu așa ceva. Ele au nevoie de aer sau liniște, de o decizie puternică sau de cel care ține între palme cuțitul ce le-a produs… Însă criminalii nu se-ntorc la locul faptei niciodată. Doar o săvârșesc, iar apoi fug de la acolo, încercând să nu lase urme.
Iubirea nu doare. Ea e mereu bună, ea doar dă…suferința e cea care ia inapoi. Iubirea ea bună. Criminalii nu sunt capabili de iubire. Ei nu sunt buni…. Iubirea nu doare.

4 gânduri despre „Gânduri de o săptămână

  1. O povață frumoasă pt cei nesiguri. Într-adevăr iubirea nu doare, iubirea e frumoasă, e caldă și te simți ca acasă, iubirea te înalță…
    Criminalii știu doar să înfingă pumnalul egoismului, al frustrărilor și al inepțiilor proprii, ei nu iubesc, ei mutilează suflete.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s