Vreau să mă păstrezi ca o amintire frumoasă.

Vreau să mă păstrezi ca o amintire frumoasă. Vreau să-ți aduci aminte de mine împărțind zâmbete largi și înfloritoare, vreau ca mintea ta să mă vadă în vis ca o copilă care se joacă cu șuvițele tale blonde de păr și le împletește între degete sau te prinde de încheieturi și ți se cuibărește în brațe când tunetele zdruncină cerul și o ploaie amară cade cotropitoare peste oraș.  
Nu are rost să negi trecutul, nu te prefă că nu s-a întâmplat nimic…surâde-mi când mă vezi pe stradă și fă-mi prietenos cu mâna. Nu regreta ceea ce a fost…doar nu ai uitat nopțile de vară când ne plimbam pe aleile înguste de la marginea orașului sau acel moment când ne-am spus că ne iubim pe banca dintre flori.. roasă de vreme și înconjurată de trandafiri de grădină. Nu ai uitat, nu? E păcat să uiți.
Mai știi când mi-ai spus că așa va fi mereu …că ne vom spune aceleași vorbe siropoase în timp ce privim stelele sau ascultăm cântecele noastre preferate la miezul nopții, și peste ani și ani de zile? Știam de atunci că minți. Ca să fiu sinceră, nu-mi plac promisiunile și cred că viața nu ne dă ocazia să ne facem planuri de viitor prea des. Ea ne surprinde. Și tu m-ai surprins, când ți-ai deschis sufletul în fața mea și mi-ai istorisit toate cele care te apasă pe inimă și nu te lasă din când în când să respiri decât sacadat.
Vreau să uiți că am fost rea cu tine, da, asta e ceea ce tu trebuie să ștergi cu buretele din memorie pe veci. Vreau să uiți că ți-am reproșat că nu-mi acorzi destulă atenție, să uiți că te cicăleam și te contraziceam adesea. Vreau să te prefaci că certurile nu au existat. 
Vreau să mă păstrezi ca o amintire frumoasă. 

5 gânduri despre „Vreau să mă păstrezi ca o amintire frumoasă.

 1. Cine…”VREA” ?! Desigur , că ego-ul…O relație. în general, iar una de iubire în special, nu poate ”dispărea” pur și simplu, ca și cum n-ar fi fost. Problema apare în clipa în care relația nu a fost …relație, a fost interesată, adică nu s-a bazat pe cooperare, pe colaborare sau pe iubire. Atunci rămân resentimente, acțiuni nestinse, neconsumate. O relație care se ”temină” brusc, care lasă în urmă resentimente…a fost orice numai RELAȚIE nu.

  Apreciat de 1 persoană

  1. Eu am trecut acum mult timp printr-o relatie care a durat multa vreme si s-a terminat brusc, intr-o seara..cand cu o noapte inainte imi spusese „te iubesc”. A fost o nebunie din partea lui, o alegere de moment, la nervi. Si acum il vad pe strada..nu a mai fost cu nimeni de atunci, simt ca-i pare rau, il simt ca sufera in sinea lui cand ma vede iar fericita de mana cu altcineva. Si imi place sa scriu despre asta, ce-i drept, chiar imi place. Eu una o consider o relatie. A fost o relatie frumoasa.

   Apreciat de 1 persoană

   1. O relație ”adevărată” nu se termină brusc, repent, este vorba de o pseudo-relație. Faptul că îți face placere să te legi de ce a fost frumos, întreține o irealitate. dar fiecare știe …pentru el ceea ce este mai bine(?!).

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s