Suntem la fel.

Noi doi suntem la fel. Gândim la fel, acționăm la fel. Purtăm aceleași orgolii prostești și devenim serioși când trebuie. Socializăm cu mulți, dar suntem reci. Două palme de gheață împreunate exercită peste tot împrejur numai căldură și frumusețe.
Avem aceleași gusturi, ne uităm la aceleași filme, ne plac serialele și serile în care mâncăm popcorn și râdem cu gura până la urechi în fața televizorului, ne plac excursiile în natură și plimbările nocturne pe aleile înguste din parc sau să ne furișăm în spații mici și înguste. 

Ne place să recitim conversațiile sau să le cerem părerea prietenilor, chiar de nu o luăm în seamă niciodată… ascultăm aceeași muzică. Fie că tu crezi sau nu, compatibilitatea muzicală însemnă mult intr-o relație. Muzica înseamnă simțire și povești, deci noi, simțim la fel. 

Când te privesc, mă uit ca-ntr-o oglindă, e mai mult decât plăcut…să-ți vezi oglindirea în ochii unui străin pe care l-ai într-o zi oarecare, e ca și cum ai găsi acum cerceii de aur pe care îi purtai cand erai copil și i-ai pierdut într-o vacanță la mare cu familia.

Vorbim la fel, ne-mbățișăm la fel..iar buzele noastre, când se întâlnesc, stau la taclale mult prea mult timp și nu mai vor să se despartă…
Noi doi încă mai suntem la fel, păcat că tu aici….

si eu acolo.

12 gânduri despre „Suntem la fel.

  1. Au trecut 11 luni, inima se vindeca si speranta creste ca parul ondulat al unei fecioare ce a fost tunsa fara voia ei. Dar, i-a crescut din nou, lucios si ondulat… viata poate continua…

    Apreciat de 1 persoană

      1. C. Chaplin a spus ca nimic din ce ni se intampla nu este vesnic, mai ales lucrurile triste. Cumva, omul este vesnic, dar nu vreau sa dezvolt acum latura asta. 11 luni este exact timpul in care un pui de vultur isi da drumul din cuib in puterea vantului (nu stiu daca 11 luni, zic si eu asa 🙂 )

        Apreciat de 1 persoană

      2. Bine ar fi sa nu verifici. Inca se mai studiaza aspectul… Si, ti-ai revenit, nu? Ceva ramane sa anime vise si cautari, dar cumva, impacarea de sine devine energia de a convietui cu trecutul pentru a lasa loc noilor experiente de viata 🙂

        Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu