Caut un barbat care știe să se certe.

Sunt o fire puternică și recunosc, îmi place al naibii de mult sa mi se dea dreptate. Și să mă cert. Iubesc să îmi susțin argumentele și aș putea face-o incisiv și în fața unei mulțimi nervoase, dapăi’ în fața unui barbat. 

Recunosc când greșesc, dar și cand am dreptate…daca nu mi-o dai sunt în stare sa te fac să-ți regreți ultimii cinci ani din viață. Vreau un bărbat care să poată face același lucru cu mine.
  Caut un om care știe să-și susțină punctul de vedere… să nu-mi țină partea mereu ca un papagal, care să nu mă ierte când greșesc și să mă facă să-mi pară rău. Vreau un om care să mă domine…și asta-i cam greu de realizat cu firea mea atât de nechibzuită și arzătoare. Vreau să fie blând, si tandru în același timp, să mă asculte, și obligatoriu să-mi înțeleagă muzica. Să adormim ascultând-o. Să-mi dea și spațiu…dar nu prea mult.. atât cât să simt că nu am nici un lanț legat de picior și pot să zbor fără frică. Să nu încerce prin orice mijloace să mă țină lângă el și poate chiar să fiu eu cea nevoită să-l am „pironit” lângă mine. 
Vreau un bărbat care știe să lupte corect. Să fie just și să-mi lase dreptatea în palme atunci când o am, iar atunci când o are el să nu mi-o cedeze de drag. Vreau un bărbat care să știe să mă certe… când e nevoie.

11 gânduri despre „Caut un barbat care știe să se certe.

   1. Da, complex, insa si straniu ( am multe articole pe care le-am visat sau altele pe care le-am scris trezita noaptea din somn …altele sunt ganduri inainte de culcare- aveam perioade cand nu puteam adormi mai deloc si scriam. Scriu la metrou, in autobuz, natura, cand imi vine inspiratia.

    Apreciat de 1 persoană

   2. Bine faci. Probabil ca scrii mai bine cand te desprinzi de cotidian. In cazul meu, cele mai multe articole scrise pe blog, le-am scris cand ceata muntilor ma tragea de pleoape sa dorm. Uneori, dimineata cand ma trezesc, recitesc sa fiu sigur ca nu am scris mai stiu ce prostie in somn si am si publicat pe blog. Cam de fiecare data e acceptabil ce am scris 🙂

    Apreciat de 1 persoană

   3. Si eu sper. Mai ales ca de cateva saptamani am inceput sa citesc din nou bloguri, sa recuperez blogurile celor care ma citesc pe mine, dar si bloguri noi. La tine inca nu am terminat calatoria. Sper sa ma zapacesti cu calatoria asta. Cand eu ma voi lupta cu ea inspre trecut, tu sa publici articole noi, iar eu sa fiu nevoit sa fac pasi in timp, cand inainte, cand inapoi. Un fel de fermoar al timpului. Sper ca de expresia asta ai auzit pana acum – fermoarul timpului…

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s