De fapt: îndrăgostește-te de mine

Lasă mă să mă îndrăgostesc de tine. Pândește-mă dimineața când dorm, și așează-te la căpătâiul meu și joacă te cu șuvițele mele de păr. Scoate-mă în oraș și fă-mi cunoștință cu prietenii tăi. Fă-mi poze: 100. Banale. Prostești. Abstracte, așa cum faci tu mereu, oricum ești singurul care poate vedea cele mai frumoase parți din mine.

Dedică-mi melodia ta preferată, chiar dacă știi că o detest. Nu-mi fă mereu pe plac, știi că mereu e nevoie să pui lemne pe foc ca el să ardă fără oprire. Obrajii. Când ești prin preajmă am impresia că iau foc și ei, dar e ceva drăguț… nu..nu?

Hm. Ai putea să te prefaci ca nu mă placi, așa va fi și mai greu să te descotorosești de mine după aceea. Voi fi cadoul tău: mă împachetez singură cu fundiță roșie.

Am putea merge împreună la teatru. Sau la Paris. Aș purta tricoul acela lung tricotat, fusta neagră, o eșarfă, bocanci.. nu știu cum, dar știi sentimentul ăla când te simți liber și orice ți se pare artistic și frumos.

Zâmbește-mi și sărută-mă pentru prima dată brusc, în cel mai neașteptat moment. Nu te aștepta să nu îți iei o palmă, dar oricum apoi îmi voi cere scuze și vom începe să râdem amândoi cu gura până la urechi.

#jurnal

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s