Din nou

Sa te indragostesti din nou dupa atat de mult timp doare. Doare asa cum n-a mai durut de mult. Acel sentiment de fluturi roind in stimac si sentimentul ca vei da gres au pus deja stapanirea pe tine. Te controleaza.

Din nou aceeasi greseala pe care abia asteptai sa o faci: din nou acea tipologie de baiat care stii din start ca-ti va rani inima. Din nou indiferenta care te face sa-ti smulgi parul din cap, din nou asteptarea unui semn si verificarea telefonului din doua in doua minute, din nou speranta ca vei putea iubi iar.

De data asta vrei sa castigi: vrei sa fii sigura ca el iti va apartine si ca tu vei fi cea care detine controlul… dar cum poti avea un plan ca asta cand iti ard degetele doritoare sa-i scrii un mesaj?

El nu o face si asta te doare, te face sa-ti pui intrebari, si totusi stii ca e cel mai sigur leac de a iti tine inima treaza, de a te face sa te indragostesti si mai tare de el.

Din nou baiatul rau, din nou aceeasi poveste complicata si plina de factori externi care iti fac viata imposibila. Din nou tipul cu probleme, indiferentul, arogantul, care azi iti pune lumea la picioare si maine te lasa sa te cufunzi in cel mai adans abis fara sa iti observe lipsa.

Aceeasi poveste, un nou erou in rolul principal. Iar tu din nou joci rolul de drama queen.

Si de data asta nu mai e vorba de tine, ci de mine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s